Tudi Rolls-Royce podlegel trendom

Foto: Rolls-Royce
Foto: Rolls-Royce
Proizvajalec luksuznih avtomobilov Rolls-Royce bo trgu ponudil luksuzen športni terenec in tako sledil svojima tekmecema Bentleyu in Jaguarju.
Oglej si celoten članek

Britanska blagovna znamka Rolls-Royce je v lasti nemškega avtomobilskega proizvajalca BMW, od koder so v skopem sporočilu za javnost navedli le, da bodo začeli s proizvodnjo športnih terencev, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Rolls-Royce trenutno trži tri modele avtomobilov: Phantom, Ghost in Wraith. Rolls-Royce s 111-letno tradicijo je zahvaljujoč vedno novim modelom v dobri poslovni kondiciji. Lani se je globalna prodaja Rolls-Royceovih avtomobilov povečala za 12 odstotkov na več kot 4000 avtomobilov.

Bentley, ki je v lasti nemškega Volkswagna, je že pred časom za prihodnje leto napovedal proizvodnjo prvega športnega terenca, ki naj bi ga poimenovali Bentayga. Januarja je proizvodnjo svojega športnega terenca, poimenovanega F-Pace, napovedal tudi Jaguar, ki je v lasti indijske družbe Tata Motor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.