Tudi tako je mogoče uničiti mclarna

Foto: Trevor Bauer/Instagram
Foto: Trevor Bauer/Instagram
Verjetno najbolj čudna nesreča, v katero je bil udeležen kakšen mclaren.
Oglej si celoten članek

"Če bi mi včeraj nekdo rekel, da mi bo tovornjak uničil mojega mclarna, bi mu verjel. Ampak če bi mi rekel, da se bo zgodilo takole, bi mu rekel, da je nor." Tako je na Twitterju zapisal Trevor Bauer, profesionalni igralec v ameriški bejzbol ligi MLB. 

Svojega mclarna 650S je peljal na servis v izpostavo v Houstonu. In medtem ko je avto čakal na poseg, je nedaleč stran na ulici 18-kolesnemu tovornjaku odpadlo eno od koles. Z veliko hitrostjo se je kotalilo po vpadnici, srečno prečkalo polno šestpasovnico, ne da bi koga zadelo, nato pa z vso močjo treščilo v stavbo servisa ter se skozi steklo zakotalilo na Bauerjev avto. 

Ta je prizor delil na Instagramu.

K sreči se je celoten dogodek končal brez ranjenih.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.