Tudi v starem cliu lahko brezžično polnite

Foto: Brandmotion
Foto: Brandmotion
K naprednim telefonom sodijo napredne rešitve za udobnejšo rabo. Odslej je na voljo univerzalni kit za polnjenje v avtomobilih brez vsakršnega kabla.
Oglej si celoten članek

Družba Brandmotion je na sejmu SEMA v Las Vegasu predstavila univerzalno polnilno postajo. Uporabnik zgolj položi telefon na ploščad in že se polni. Naprava samodejno zaključi polnjenje, ko je baterija na 100 odstotkih.

Deluje tako z iOS kot Androidnimi telefoni, v kompletu pa je poleg polnilne ploščadi še potrebno ožičenje za povezavo z avtomobilom. S tem se sprosti tudi en USB priključek v avtomobilu, kar je lahko zelo dobrodošlo.  

Pogoj je seveda, da vaš telefon podpira tehnologijo brezkabelskega polnjenja QI. Nekateri telefoni (denimo samsung S4) imajo v poprodaji na voljo tudi posebne dodatke, ki omogočajo tovrstno polnjenje. 

Naprava Stane okoli 140 evrov, a ta preračunana cena velja za ameriški trg. Pri Brandmotion so sicer že doslej izdelovali QI ploščadi, a le za določene vrste avtomobilov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.