Tukaj je, novi range rover

Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover Foto: Land Rover Range rover
Range rover je že leta eden glavnih velikih terencev, njegova posebnost pa je bila vedno uspešno mešanje (terenskih) zmogljivosti in britanskega luksuza. Zdaj je tu četrta generacija.
Oglej si celoten članek

6. septembra bo v Londonu uradna premiera tega novega kraljevskega SUV-a, po katerem segajo tako britanska kraljica, holivudski zvezdniki, športniki, šejki kot nenazadnje padli slovenski "tajkuni" (Igor Bavčar).

Pri Land Roverju sicer za zdaj razen nekaj fotografij, ki so jih bili primorani pokazati zaradi curjenja na splet, niso povedali kaj dosti o novincu. Vseeno pa bo imel med podatki prav gotovo zelo velik vpliv tisti o kar do 420 kilogramov nižji masi v primerjavi s predhodnikom.

Izgled se spredaj zelo zgleduje po zadnji uspešnici evoqueju, nova generacija je tudi večja, zato je več prostora za potnike in prtljago. Med sladkorčke bo sodil sistem Terrain response 2 auto, ki se bo avtomatsko prilagajal podlagi. Pompozneža bodo poganjali bencinski V8 in dizelska V6 in V8 motorja, serijski bo osemstopenjski menjalnik. Čez leto bo sledila še različica sport, napoveduje pa se tudi hibridna različica. Prodaja bo stekla še letos, cene pa bodo znane okoli pariške salonske premiere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.