Tushek forego T700 razgalil svoj zadek

Foto: Tushek
Foto: Tushek
Tushek forego T700 je končno pokazal tudi svojo zadnjo plat. Objavljena je prva uradna fotografija slovenskega superšportnega avtomobila z zadnje strani.
Oglej si celoten članek

Aljoša Tušek je na majhni, a nagneteni sceni skorajda unikatnih superšportnih avtomobilov že nekaj let vroče ime. Pred letom in pol se je proslavil z odmevno predstavitvijo ultra zmogljivega modela renovatio T500, že takrat pa je napovedal še močnejši stroj. Potem ko so pred pol leta prišle na dan prve fotografije modela forego T700, je bila na uradnem FB-profilu družbe te dni objavljena še fotografija, ki je dokončno razkrila vse skrivnosti zunanjosti avtomobila. 

T700 je bil fotografiran poleg T500, zato je zlahka mogoče primerjati razlike med njima. Vidi se, da sta avtomobila zasnovana precej drugače, saj T700 starejšemu bratu ni sledil v konceptu roadsterja, temveč gre za pravi kupe, vidni sta drugačna zasnova svetil, zračnih rež in nižja postavitev izpušnih tromb.

Preostale informacije o T700 so še zelo skope, čeprav naj bi bil avtomobil uradno predstavljen na začetku prihodnjega leta. Tako se ne ve, kakšna bo notranjost dokončanega avtomobila, prav tako ne, kakšen motor bo vgrajen. Špekulacije v medijih so bile, da bo imel sredinsko umeščeni Audijev V8 okoli 520 kilovatov moči (700 KM), a je Aljoša Tušek že pred pol leta za Žurnal zatrdil, da tokrat srce ne bo Audijevo, temveč še veliko bolj prominentne znamke, prav tako naj bi bil še močnejši od ugibanj. In da, zmogel naj bi skorajda neverjetne bočne pospeške vse do številke 3,3 G.

Še nekaj skrivnosti T700, ki jih je Aljoša Tušek delil z nami ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:43 2. Oktober 2013.

    "T700 je bil fotografiran poleg T500", dvomim da gre za fotografijo, tale T700 izgleda zrenderiran ...

  • 16:21 2. Oktober 2013.

    Na repu bi mogu pustiti okrogle luči. Naj se prodaja kot vroče žemljice.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.