Uau, ste že videli najnovejšo BMW stvarco?

Foto: BMW BMW 9cento Foto: BMW BMW 9cento Foto: BMW BMW 9cento Foto: BMW BMW 9cento Foto: BMW BMW 9cento Foto: BMW BMW 9cento
9cento je koncept motornega kolesa, ki bo namenjen zabavi in potovanju.
Oglej si celoten članek

BMW je predstavil koncept 9cento, iz katerega naj bi prav kmalu nastal serijski motocikel. Kako vesten bo slednji pri idejah 9centa, bo treba še počakati, a držimo pesti, da kar najbolj.

Zakaj:

- 9cento je koncept, pri katerem so Bavarci iskali ideal med touring in športnim kolesom. Ima protivetrno zaščito in zelo atletske dispozicije. Vzmetenje omogoča tako udobje kot napad na ovinke.

- Skuša biti zelo praktičen, saj je mogoče odvisno od potreb za voznikom namestiti še en sedež ali pa prostor za shranjevanje. 

- Okvir motorja je iz plastike, ki je ojačana s karbonskimi vlakni, dodani so aluminijasti elementi.

- Dizajnu so namenili veliko pozornosti. Kar oglejte si detajle. 

- Poleg motorja so hkrati razvili tudi dva zaščitna jopiča, ki se idealno dopolnjujeta z motorjem. Oba sta iz mešanice usnja in kevlarja, le da je eden bolj "urban", drugi pa "športen".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.