Uradno: Prenova za corso

Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa Foto: Žurnal24 Opel corsa
Aktualni model opel corsa je z nami že nekaj let, zato ne preseneča, da je prišel čas za konkreten lepotni popravek. Spremembe tudi za opel antaro.
Oglej si celoten članek

Oplu je na spletu pokazal fotografije prenovljene corse za modelno leto 2011.

Spremenjen je predvsem sprednji del, ki je dobil merivin pogled in bolj napihnjen "nasmeh". Kakšne spremembe voznike čakajo v notranjosti, še ni jasno, pričakuje pa se tudi spremenjena motorna paleta.

Avtomobil bo uradno predstavljen decembra v Bologni, ob bok pa bodo postavili tudi nekoliko spremenjenega SUV-a antaro.

Prenova je prinesla novi videz svetil, maske ter blatnikov. Notranjost je oplemenitena z bolj kakovostnimi materiali in novimi barvnimi kombinacijami (tabasco orange in steel blue).

Za mlade kupce so pripravili paket "linea", ki vsebuje dve dirkaški nalepki na motornem pokrovu, ki sta v isti barvi kot 17-palčna platišča in ogledala. Novost je tudi multimedia infotainment system "Touch & Connect", s 5-palčnim barvnim ekranom s katerim se upravlja na dotik, navigacijo, Bluetooth, iPod in USB priključek.

Kupci bodo lahko izbrali tudi Adaptive Forward Lighting (AFL), ogrevan volan, Hill Start Assist, panoramsko streho in FlexFix nosilec za kolesa.

V ponudbi bodo tako bencinski kot dizelski agregati v razponu moči od 48 kW/65KM do 141 kW/192KS (potrošnja goriva je bila znižana za 13 odstotkov), pri čemer še vedno najmočnejša ostaja corsa OPC (141kW/192KM).

Ob izboljšanih voznih lastnostih in večjem udobju so ji dodali še nov paket aluminijastih platišč. Cene, vsaj za nemško tržišče, naj bi ostale enake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.