V 85 dneh z avtomobilom okoli sveta

Foto: Volkswagen Volkswagen amarok Foto: Volkswagen Volkswagen amarok Foto: Volkswagen Volkswagen amarok Foto: Volkswagen Volkswagen amarok Foto: Volkswagen Volkswagen amarok
Pet volkswagnovih pick-up vozil amarok se je pred dvema mesecema podalo na dolgo ekspedicijo. Ekipa Tima Joachima si je zastavila cilj, da v 85 dneh prepotuje 49 držav po vsem svetu in naredi skupno pot 65.000 kilometrov.
Oglej si celoten članek

Ekspediciji "Move the world 2011" je v 60 dneh uspelo narediti že 54.000 kilometrov, finale in zadnjih 8.000 kilometrov pa jih čaka v Avstraliji. Ekipa pod vodstvom Tima Joachima pa si je za cilj zadala tudi humanitarni projekt. Zbrati nameravajo pet milijonov evrov donacij, ki jih bodo namenili za pomoč pri izobraževanju mladine o HIV-u in AIDS-u.

Ekipa, ki je največje izzive na svoji poti z amaroki, ki niso predelani in so praktično zapeljali s proizvodnega traku na cesto, doživela v Afriki, ko so s svojimi s pick-upi prečkali izsušene oaze, premagali pa so tudi pot skozi minska polja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.