V brezplačno uporabo dobili devet avtov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Podjetje svoji regiji v težkih časih pomaga s tem, kar lahko.
Oglej si celoten članek

V teh izjemnih časih še posebej izstopajo posamezniki in podjetja, ki po svojih močeh pomagajo vsem, ki se trudijo z ukrepi v boju proti epidemiji.

Podjetje Trgo ABC se je odločilo, da lokalnim ustanovam na svojem prodajnem področju ponudi pomoč s tistim, kar imajo. Pričeli so v Kopru, na sedežu družbe, nadaljevali pa pri upravnih institucijah na celotnem prodajnem področju, ki ga pokrivajo s svojimi prodajno-servisnimi centri.

Foto: Trgo ABC Trgo ABC

Potreb po vozilih, ki jih imajo v tem trenutku, tovrstne organizacije zaradi raznih transportov ne morejo pokriti z lastnim voznim parkom. Zato je ekipa Trgo ABC svoj vozni park ponudila v koristne namene reševanja težav, ki jih epidemija povzroča.

Za službe civilnih zaščit in občinskih služb v občinah Koper, Nova Gorica, Tolmin, Sežana, Hrpelje-Kozina in Ilirska Bistrica je v brezplačno uporabo namenila skupaj devet avtov znamk Renault, Dacia in Nissan. 

Vozila so bila predana v uporabo povsem brezplačno in predvidoma do konca aprila, po potrebi pa bodo sedelovanje še podaljšali. Vozila se uporabljajo za  pomoč pri dostavi brisev zdravstvenim ustanovam ter za vse ostale potrebe v trenutnih razmerah.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:03 7. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.