V čem se vozijo naši župani

Foto: Žurnal24 Audi svojega hromečega velikana Q7 V12 TDI quattro predstavlja v Ženevi. Foto: VW VW golf plus Foto: Audi Audi A6 Foto: Audi Audi Q5 Foto: Audi Audi A8 Foto: Toyota Toyota land cruiser Foto: Žurnal24 Dve leti po predstavitvi je S-max še vedno eden od najlepše oblikovanih velikih Foto: Hyundai Hyundai santa fe Foto: Audi Audi A6 Foto: Audi Audi A6
Prejšnji teden je bodlo v oči novo protokolarno vozilo ljubljanskega župana Zorana Jankovića. Preverili smo, s čim se vozijo župani preostalih mestnih občin po Sloveniji. Nekateri se na račun občinskega proračuna zelo radi pokažejo na cesti, medtem ko drugi delujejo precej bolj varčno. Prevladujejo štirje krogi.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:47 3. Oktober 2011.

    mi pa nimamo za prevozne stroške...kje pa šele za malco! Jankovič pa ima za vse..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.