V Milanu predstavljeni novi motorji za 2016

Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati Foto: Ducati Ducati sscrambler Foto: Suzuki Suzuki Foto: Suzuki Suzuki Foto: Suzuki Suzuki GSX-10 Foto: Moto Guzzi Moto Guzzi Foto: Moto Guzzi Moto Guzzi Foto: BMW BMW Foto: BMW BMW Foto: BMW BMW Foto: Yamaha Yamaha Foto: Yamaha Yamaha Foto: Yamaha Yamaha Foto: Yamaha Yamaha Foto: Yamaha Yamaha
Največji salon motorističnih novosti na svetu EICMA v Milanu tako kot vedno prinaša kopico novosti za sezono 2016. A nekaj je takšnih, ki resnično izstopajo. Imajo jih pri znamkah Ducati, BMW, Yamaha ...
Oglej si celoten članek

Drugačnost je tista prvina, ki jo zasledujejo vsi proizvajalci. A izstopati se ne da le s kričečim videzom, temveč tudi tako, da ne izstopaš. Nekateri se vračajo v preteklost, kot denimo BMW s svojim avanturističnim R nineT scrambler, spet drugi, kot Ducati ali Yamaha, imata modele, ki bodo obračali glave poznavalcev in nepoznavalcev.

Med novostmi so visokozmogljivi stroji, pa tudi kar nekaj takšnih, ki so namenjeni začetnikom v svetu težkih motorjev ali uživaštvu z vetrom v laseh. Za vsakega lastnika motorističnih čevljev se torej najde nekaj. 

Več v zgornji galeriji.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.