V soboto bodo iz Fordovega proizvodnega traku prihajali avtomobilčki

Foto: Youtube
Foto: Youtube
En dan v letu pred božičem namesto avtomobilov s traku v Fordovem proizvodnem obratu pripeljejo avtomobilčki.
Oglej si celoten članek

Enkrat v letu avtomobile na tekočem traku enega od Fordovih evropskih proizvodnih obratov zamenjajo modelčki avtomobilov, namenjeni za božična darila. Ta darila zbirajo in zavijejo zaposleni ter jih pošljejo v bolnišnice, sirotišnice in druge dobrodelne ustanove v Evropi.

“Pogled na igrače na tekočem traku je res nekaj posebnega in zaposlene prevzame poseben občutek, ko se prelevijo v Božičkove pomočnike. Zelo pomembno je, da kot podjetje vračamo širši skupnosti in to je prav poseben način uresničevanja našega poslanstva,” pravi Linda Cash, podpredsednica proizvodnje v Fordu Evropa.

Vlogo skritega Božička vsako leto prevzame druga Fordova evropska tovarna in letos je bil na vrsti obrat v romunski Craiovi, kjer nastajata b-max in 1,0-litrski motor EcoBoost. Zaposleni v drugih Fordovih obratih v Nemčiji, Španiji in Veliki Britaniji prav tako podpirajo dobrodelne ustanove, ki med drugim pomagajo otrokom in brezdomcem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.