V treh korakih do zastonj avtomobila

Foto: Žurnal24 Marca se z obalnih cest karavana seli v okolico Celja. (Foto: Grega Prebil)
Čas za prijavo na našo naslednje tekmo Varčni voznik, ki jo bo tokrat gostilo Celje, se izteka. Z nekaj sreče in znanja si lahko prav vi privozite glavno nagrado – opel astro ecoflex.
Oglej si celoten članek

Žurnal24 in Opel znova iščeta varčnega voznika, tokrat bo tekma potekala v okolici knežjega mesta. Do 7. marca imate čas, da se prijavite prek spletnega obrazca. Med vsemi prijavljenimi bomo izžrebali štiri tekmovalce, ki se bodo 12. marca pomerili za uvrstitev v veliki finale! Petega tekmovalca bomo izžrebali na prizorišču tekme. Šesti tekmovalec bo VIPovec, ki bo poskrbel, da bo tekmovanje še zanimivejše.

Kako do zastonj avtomobila?

1. korak: prijavite se prek našega obrazca.

2. korak
: z nekaj sreče boste izžrebani in boste zmagali na tekmi v Celju.

3. korak
: v junijskem finalu pometete s konkurenco in prejmete ključe avtomobila v trajno last.

Nagrade v naši akciji so zares vabljive, saj si zmagovalec kroga prisluži najmanj Garminovo navigacijo nüvi 1250.

Pet najboljših se bo junija potegovalo za glavno nagrado – opel astro ecoflex, ki jo bo zmagovalec v najvarčnejši vožnji prejel v trajno last.

Za strokovno plat tekmovanja bo tako kot doslej skrbel inštruktor Tilen Holynski z Akademije dobre vožnje.

V sodelovanju z agencijo za varnost v prometu pa bo mogoče ob robu tekmovanja tudi tokrat preizkušati številne vsakdanje situacije v prometu in se naučiti kaj novega, kar lahko na cesti reši življenje.

ŽURNAL24 V SODELOVANJU Z OPLOM

 

 

 

 

 

 

 

GENERALNI SPONZOR AKCIJE

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.