V yuga Tržičan vgradil prenosno klimo

Foto: Miki Matijaševič Yugo s klimatsko napravo Foto: Miki Matijaševič Yugo s klimatsko napravo
Se še spomnite časov, ko avtomobili niso poznali klimatskih naprav, in ste komaj čakali, da parkirate v senci? No, tudi danes so na cesti še vedno vozila, katerih vozniki se morajo znajti po svoje, da jim ni prevroče. Po svoje se je znašel tudi starejši Tržičan.
Oglej si celoten članek

Ste morda že slišali, da so v yuga vgrajevali klimatske naprave? No, za nekega starejšega Tržičana so letošnje temperature očitno previsoke, zato si je za svojega yuga omislil klimatsko napravo. Po pisanju bralca, to je vidno tudi na fotografijah zgoraj, pa je Gorenjec v avtomobil vgradil kar prenosno klimatsko napravo. Najbolj pomembno je, da ni vroče!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 09:22 26. Avgust 2012.

    JA to je kao klimatska naprava. V bistvu gre za zalogovnik mrzle vode z ventilatorjem. Conrad pa prodaja to "klimo"

  • zic
    08:41 25. Avgust 2012.

    HA HA,FACA

  • 21:48 24. Avgust 2012.

    imam vprašanje: kam ta tako imenovana klima oddaja toploto?<br />ker vse kar na sliki vidim je ventilator v škatli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.