Verjetno najslabša cesta v Evropi

Bentite čez slabo stanje slovenskih cest? Potem si oglejte spodnji video.
Oglej si celoten članek

Kategorizirana je kot hitra cesta, a morate priznati, da je vsak spodoben vaški kolovoz pri nas boljši kot ena od glavnih prometnih žil na obrobju ukrajinske prestolnice Kijev.

Odjuga in slaba kakovost gradnje sta asfaltno prevleko naluknjali kot zrel bohinjski sir. Vozniki se morajo med polžjo vožnjo neprestano izogibati luknjam najrazličnejših velikosti in globin, na trenutke celo tako, da zapeljejo povsem na nasprotni vozni pas in se tam iz oči v oči srečajo z vozniki z nasprotne strani.

Bližnja srečanja z luknjo namreč niso neprijetna le za zadnjice, temveč so garancija za skorajšnje uničeno podvozje ali počene pnevmatike.

Ironija je, da so cesto popolnoma prenovili pred komaj kakim letom, ko se je država pripravljala na gostovanje evropskega prvenstva v nogometu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:00 4. Marec 2013.

    Malo počakajte.To sledi tudi nam.

  • 19:49 4. Marec 2013.

    Bolgarske ceste niso nič slabše.

  • 13:59 4. Marec 2013.

    jebiga zgleda tud njih nategujejo... sam mi vemo zakva cestnino plačujemo pr registraciji avta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.