Veyron zaradi pelikana zavil v morje

Foto: Žurnal24 Nesrečni lastnik bugatti veyrona je po nesreči avtomobil odpisal. Foto: Youtube

Your browser doesn’t support HTML5 video

Žalosten dan za Bugattija. Eden njihovih lepotcev je pristal v slani laguni, po tem, ko je voznik zaradi ptice zavil s ceste v plitko, a slano laguno.
Oglej si celoten članek

Dogodek se je zgodil te dni v mestu Galveston v ameriški zvezni državi Teksas. Voznik več kot milijon evrov vrednega superšportnika je vozil po obalni cesti s telefonom v eni roki, ko se je po njegovem pripovedovanju pred avtomobilom pojavil pelikan. Voznik je instiktivno zavil in skrenil s ceste ter z avtomobilom vred pristal v okoli pol metra globoki laguni.

Avtomobil, ki spada med najhitrejše, a tudi najdražje na svetu, so na suho potegnili s pomočjo jeklenice, kar je na kamero mobilnika posnel naključni mimoidoči. Škoda zaradi izleta v morje ni ocenjena, gotovo pa zaradi vdora slane vode v notranjost pregrešno dragega avtomobila ne bo majhna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.