Video brutalne nesreče petih mladih

Foto: Youtube/M
Foto: Youtube/M
Še vedno ostaja v spominu huda nesreča nogometašev v Mariboru. Podobno brutalno nesrečo je pred nekaj dnevi zabeležila kamera. Verjamete, da je kdo izmed treh potnikov, ki jih je razmetalo po cesti, preživel?
Oglej si celoten članek

Video z armaturne kamere kaže, kako hitro in brezsmiselno pride do nesreče zaradi objestne vožnje in prehitevanja za vsako ceno. Zgodilo se je v mestu Volosovo v Rusiji. V ladi so bili štirje mladeniči, stari 19, 20 in 26 let, poleg njih pa se je peljala še 21-letna sopotnica. 

Voznik lade je prehiteval, čeprav je nasproti pripeljal voznik kombiniranega vozila. Posnetek, kako je tri izmed petih potnikov razmetalo po vozišču je resnično strašljiv. Skoraj neverjetno so vsi preživeli, vendar so utrpeli hude poškodbe.

Pozor, video vsebuje prizore, ki bodo morda za koga vznemirjujoči!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.