Kakšen je po novem pogled iz dirkalnika formule 1

Foto: Mercedes-AMG
Foto: Mercedes-AMG
Ste že videli, kako bodo dirkači formule 1 po novem videli iz svojih dirkalnikov?
Oglej si celoten članek

Halo varnostni lok, ki ga morajo imeti v novi sezoni nameščenega novi dirkalniki F1, je ena glavnih novosti v najhitrejšem športu na planetu. Dodatek naj bi bolje varoval voznike v primeru trkov in letečih odpadlih kosov. Leta 2015 je za posledicami nesreče na VN Japonske unrl komaj 26-letni dirkač Jules Bianchi, potem ko je pri trku z reševalnim vozilom utrpel hude poškodbe glave. 

Potem ko so v minulih dneh moštva že pokazala svoje nove dirkalnike za leto 2018, so pri moštvu Mercedesa objavili tudi video, kakšen je pogled dirkača na progo. Kamero na čeladi je imel Valtteri Bottas.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:44 27. Februar 2018.

    pa smo spet v letu 1925, ko so vetrobranska stekla imela še prečke

  • 17:58 26. Februar 2018.

    Totalno brez vezna in dolgocasna je postala ta f1. Nobene poškodbe več ničesar, najbolje da nastimajo tirnice pa so bodo …

  • 09:55 26. Februar 2018.

    idiotsko...meni bi motil!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.