Video, kaj je ostalo za velikim avtoservisom po naravni ujmi

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V nekaj minutah mu je uničilo več kot sedemsto avtov.
Oglej si celoten članek

Tornado, ki je divjal skozi ameriško zvezno državo Missouri, je med drugim močno prizadel velikega trgovca z vozili v mestu Jefferson City. Automotive News je poročal, da je siloviti vrtinec popolnoma opustošil servisni center za znamko Chevrolet in uničil ali hudo poškodoval vseh 750 avtomobilov, ki so bili parkirani tam.

Uničil je tudi servisni center, moč tornada pa je bila tolikšna, da je iz tal v delavnicah dobesedno ruvalo dvigala, avtomobile pa je razmetavalo po zraku. Vrtinec v tornadu je dosegal hitrost celo okoli 260 km/h, premikal pa se je s hitrostjo okoli 60 km/h. 

K sreči je naravna ujma udarila ponoči, ko je bil avtocenter zaprt, tako da ni bilo žrtev. 

Trgovcu z več kot 80 letno tradicijo so pomoč že obljubili tako pri znamki General Motors kot ostali trgovci Chevroleta po državi. 

Praktično povsem poleg centra za Chevrolet ima isti trgovec še prodajni center za znamko Toyota. A ga je vrtinec "preskočil" in se dotaknil tal šele pri Chevroletu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • ode
    08:10 30. Maj 2019.

    V vsakem slabem je vedno tudi nekaj dobrega: zavarovalnina bo pokrila vso škodo in še precej bo ostalo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.