Video: Ko se loti prehitevati v škarje policist ...

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Posnetek, kako policist v nepreglednem ovinku prehiteva čez polno črto in v škarje, pa še brez levega smernika. Si upate tvegati kaj takšnega?
Oglej si celoten članek

Črnogorce je dvignilo pokonci, potem ko so njihovi mediji objavili videoposnetek iz armaturne kamere vozila, ki se je vozilo za policijskim avtom. Slednji ni bil na nujni vožnji.

Med vožnjo za avtobusom je policist v nekem trenutku pohodil plin in brez smernika zapeljal mimo avtobusa. Manever se mu je ravno izšel, ko je po nasprotni smeri pravilno pripeljal drug avto. 

"Če pa ti storiš kaj takšnega, te ne more rešiti niti sodišče v Haagu," se je pridušal eden od komentatorjev. 

Prehiteval "v smrt" Voznika, ki je prehiteval v škarje, kaznovali

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:30 12. April 2018.

    Tudi pri nas se vidi kaj takega.

  • 17:36 12. April 2018.

    Nič novega ,to je vsakodnevni pojav na črnogorskih cestah....

  • 15:28 12. April 2018.

    Posnetki snemanja v avtomobilih bi morda tudi koga v Sloveniji predramili ,če bi se videl v njem . Vendar pozor, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.