Video: medved povsem uničil notranjost avta

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Zaradi vrečke sladkarij.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA prihaja video, ki ga je posnel eden tamkajšnjih zaposlenih v naravnem parku zvezne države Colorado. Opazil je, da je v enem od parkiranih avtov nepovabljen gost - medved. 

Previdno je odprl vrata in ga spustil na plano. Kamera je nato posnela, kaj je kosmatinec pustil za seboj. Verjetno je bila vsega kriva vrečka sladkarij. 

Prizor, da v avto zaide medved, sicer iz ameriške divjine niso redkost, še posebej ko se iz njega širijo mamljive vonjave. Marsikatera žival obvlada 'vlome' v avto, torej da potegnejo za kljuko. Na roko oziroma šapo jim gre, da večina lastnikov avte v divjini pušča nezaklenjene. Vozila so lahko varno zatoščišče za nekoga, ki potrebuje pomoč, tako pred vremenom kot zverjadjo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.