Video: Najlepši maserati

Foto: Žurnal24 Maserati GranTurismo MC stradale Foto: Žurnal24 Audi e-tron spyder Foto: Žurnal24 Audi e-tron spyder Foto: Žurnal24 Audi e-tron spyder Foto: Žurnal24 Lamborghini Foto: Žurnal24 Lamborghini Foto: Žurnal24 Lamborghini Foto: Žurnal24 Lotus elite Foto: Žurnal24 Lotus elite Foto: Žurnal24 Lotus elite Foto: Žurnal24 Lotus elite Foto: Žurnal24 Maserati GranTurismo MC stradale Foto: Žurnal24 Maserati GranTurismo MC stradale

Your browser doesn’t support HTML5 video

Na avtosalonu v Parizu so med številnimi novostmi predstavili pri Maseratiju predstavili atraktivni granturismo MC stradale, ki si ga zdaj lahko pogledate tudi v videu.
Oglej si celoten članek

 

Novi maserati granturismo MC stradale je najhitrejši, najlažji in najmočnejši avtomobil v Maseratijevi ponudbi, v prodajne salone pa bo zavil v prvem četrtletju prihodnjega leta. Od modela granturismo S se razlikuje po izboljšanjem upravljanju, naprednejši aerodinamiki, novemu športnemu izpušnemu sistemu in močnejšemu 4,7-litrskemu V8-motorju, ki razvije 336kW/450KM in je kombiniran z šeststopenjskim robotiziranim ročnim menjalnikom. V Veliki Britaniji bo stal okoli 125 tisoč evrov, kar je okoli 20 odstotkov več od granturisma S.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.