Video: policist je prevaral smrt

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tudi ko boste večkrat pogledali ta video, se bo še vedno zdelo neverjetno, kako je policist odnesel kolikor toliko celo kožo.
Oglej si celoten članek

Iz ZDA prihaja video, ki ga je posnela kamera v policijskem avtomobilu. Vidno je, kako policist na avtocesti kontrolira ustavljen avto skozi sopotnikovo okno. Deluje kot rutinski postopek.

Nenadoma začne v ozadju proti njima z nasprotnega voznega pasu prek celotne polovice avtoceste ritensko drseti BMW M3. 

Policist opazi avto brez nadzora in se začne instinktivno umikati, a že hip kasneje M3 silovito trešči v ustavljen BMW serije 7. Prav med mečkajočo pločevino in letečimi ostalinami pa se je znašel policist. 

Po nekem čudežnem spletu okoliščin je ušel najhujšemu udarcu. Le korak drugačen položaj bi ga zelo verjetno stal življenja. Tako pa jo je odnesel le z lažjimi poškodbami. Da bi bila mera naključij polna, se je v kadru prav v tistem hipu znašel še tretji BMW, ki pa se je izognil trku. 

Voznik v stoječi seriji 7 je bil v trku poškodovan, a so ga že izpustili iz bolnišnice, poročajo ameriški mediji. V M3 brez kontrole sta sedela 17-letnik in njegov prijatelj, ki nista bila huje poškodovana. Najstnika so ovadili zaradi nevarne vožnje, lokalna policija pa je delila video z namenom, da bi ga videli tako starši kot vsi mladi vozniki, ki si javno cesto predstavljajo za dirkaški poligon.  

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:49 24. Maj 2023.

    Nič ni on prelisičil,mislim pa,da je napolnil gate do roba.....

  • 10:13 7. Maj 2023.

    Preveč naporno da bi skočil za zaščitno ograjo

  • 09:22 7. Maj 2023.

    in kam je bežal ? ta se mora še učit ! namesto da bi skočil čez zašitno ograjo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.