Video: Pravkar rušijo stadion, nato se zgodi tole...

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Komičen trenutek, kako je nebodigatreba avtobus uničil prizor načrtovane rušitve stadiona.
Oglej si celoten članek

V mestu Atlanta v ZDA so porušili 25 let star stadion, ki je med drugim gostil finale ameriškega nogometa Super Bowl in tudi olimpijske igre leta 1996. Za načrtovano eksplozijo so strokovnjaki uporabili več kot dve toni eksploziva.

Nekdo je skušal veličastni trenutek posneti s kamero in je potrpežljivo čakal 40 minut na tistih nekaj sekund pokanja in rušenja. Ko se je verižna eksplozija ravno pričela dobro odvijati, pa je v kader zašel avtobus ...

xxx

Medtem ko se v ozadju slišijo ovacije množice, kamera snema pročelje avtobusa in beleži ne ravno lepe besede svojega lastnika. A v uteho mu je lahko, da je njegov izdelek v trenutku postal viralni internetni hit in veliko bolj gledan, kot bi bila "klasična" zrušitev neke stavbe.

dezurni@zurnal24si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.