Tako se "očisti ulica" za Vladimirja Putina

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Takšno varovanje, kot ga ima ruski predsednik Vladimir Putin, ima le še redkokateri svetovni voditelj. Poglejte, kako so njegovi varnostniki "počistili ulico" polno avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Promet v ruski prestolnici je znan kot katastrofalen. A za Vladimirja Putina in njegovo varnostno službo preprek enostavno ni. Na spletu se je znašel videoposnetek, na katerem so njegovi telesni stražarji in varnostniki prikazani, kot dobro naoljen brezkompromisen stroj. Skladno delujejo tudi, ko so v avtomobilih, oziroma, ko je pred njimi na videz nemogoča prepreka.

To prikazuje posnetek iz Moskve, ko se je konvoj s Putinovim avtomobilom na čelu prebijal skozi mestno gnečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:12 5. November 2017.

    Spet prepisujete, tole je bilo pred kakim tednom na hrv ali pa srb portalu.

  • 10:01 5. November 2017.

    Ruski bolsevizem nikoli ni gledal za par sto mrtvih ljudi...tega prvega policaja v vrsti je najmanj skoda...zakaj ni skorumpirana podlasica …

  • 09:25 5. November 2017.

    Pajade ! Pri nas so spraznili polovico Slovenije ko je prišel Putin ! Ritolizništvo in slinarstvo našega predsednika !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.