Video: skočil mu je na lamborghinija - dvakrat!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kaj bi pa vi naredili, če bi nekdo skočil na vašega nekaj sto tisočakov vrednega lamborghinija in stekel čezenj?
Oglej si celoten članek

V San Franciscu se je pred nekaj dnevi zgodil bizaren incient, ko je neznanec "napadel" lamborghinuija aventadorja SV. Vpričo lastnika je pritekel do avta, skočil na prednji pokrov prtljažnika, stekel čez vetrobransko steklo in pokrov motorja, ter prek zadnjega spojlerja doskočil na tla. Še preden je lahko presenečeni lastnik reagiral, je neznancu že gorelo za nogami.

A prepogumni temnopolti neznanec je želel srečo izzvati še enkrat. Pritekel je nazaj in se znova lotil napada na avtomobil. Kako se je izteklo med ploho kletvic, si lahko ogledate v spodnjem videu, lahko rečemo le, da je bilo zaključno simuliranje bolj na ravni tretje nogometne slovenske lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.