Video: V električni avto je želela natočiti gorivo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Na spletu se je hitro razširil videoposnetek, v katerem je prikazano, kako se je neka ženska s 100-odstotno električno teslo ustavila na bencinski črpalki in poskušala vanjo natočiti gorivo.
Oglej si celoten članek

Seveda se električni avtomobili polnijo kot pametni telefoni, da bi delovali, to je na električni vtičnici. Voznici avtomobila, ki so jo posneli na eni od bencinskih črpalk v ZDA, tega ni nihče razložil. V ZDA je veliko bencinskih črpalk samopostrežnih. Posnetek je zabeležil voznik v vozilu, ki je čakal za parkirano električno teslo. Aii je vse skupaj zrežirano, pa presodite sami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • ode
    07:50 15. December 2019.

    Prizor je zaigran! Kot 50% podobnih na Yt. Zadnje čase se pojavljajo zaigrani prizori reševanja mačk in psov iz raznih …

  • 21:00 19. December 2018.

    Fake as hell. Moski preoblečen v žensko 😂

  • 12:58 18. December 2018.

    Bijonda, kaj dosti logike ni za pričakovati!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.