Video: Ženska pod SUV, mimoidoči dvignili avto!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Mimoidoči so z rokami dvignili velik Mercedesov SUV GLE, da bi izpod koles rešili žensko.
Oglej si celoten članek

Kot piše NY post je bila peška, udeležena v nesreči. Za zdaj ni znano, na kakšen način je obtičala pod velikim športnim terencem mercedes-benz GLE. Kot je razvidno iz videoposnetka, ki se je pojavil na družbenem omrežju Twitter, se je nesreča zgodila v New Yorku, kjer je mrgolelo ljudi. Mimoidoči, ki so videli nesrečo, so takoj priskočili na pomoč, dvignili avto, ki tehta več kot dve toni in izpod koles rešili nemočno žensko.

Avto Po tragediji zahtevajo prepoved prodaje SUV vozil

"Vse se je zgodilo zelo hitro. Videl sem skupino ljudi okoli športnega terenca, ki dvigujejo avtomobil," je dejal eden od očividcev. Žensko ujeto pod vozilom, ki je bila po pričevanju očividcev ves čas zavestna, so odpeljali v bolnišnico, pri čemer ni znano, kakšne poškodbe je utrpela.

boj proti CO2 Dodatna obdavčitev težjih in večjih vozil

Glede na to, da na enem od posnetkov, na katerem jo obkrožajo policisti, leži na hrbtu in v rokah drži mobilni telefon, gre sklepat, da je vendarle imela srečo v nesreči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 05:42 1. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:42 1. Februar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 00:05 1. Februar 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.