Vlomilca v mercedesa pokosila opeka

Zabavni trenutek, ko je vlomilca onesposobila opeka, ki jo je hip prej vrgel v mercedesa, a se je odbila od trdoživega kupeja.
Oglej si celoten članek

Zgodilo se je na Irskem v mestu Drogheda. Nepridiprav je na ulici zapazil skoraj novega mercedes-benza kupeja razreda E. Vanj je želel vlomiti na tradicionalen način, zato se ga je glede na posnetke kamere najprej lotil z manjšim trdim predmetom, verjetno kamnom. A steklo avtomobila se ni vdalo, zato se je čez čas vrnil z opeko.

Ko pa jo je na vso moč zalučal v sopotnikova vrata, je zanj sledilo neljubo presenečenje, saj se je opeka od avta odbila naravnost v njegovo glavo in ga pokosila kot snop.

Nesrečnika sta na tleh našla šef bližnjega puba in njegova partnerica, sicer lastnica trdoživega mercedesa. Najprej sta bila prepričana, da je bil udeležen v nesreči s pobegom, a sta nato zapazila poškodbe na avtomobilu. Ob prihodu policije in ogledu posnetka z bližnje kamere bara se je razkrila pravcata komedija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:52 8. Marec 2015.

    To se pravi ,tudi opeke niso več tisto kot so bile ,ko sem jaz delal hišo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.