Volkswagen omogoča interaktivno doživetje prihodnosti

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
V času sejma zabavne in uporabne elektronike (CES) v Las Vegasu (5.–8. januar 2017) Volkswagen v spletnih trgovinah predstavlja posebno aplikacijo, ki obiskovalcem sejma omogoča interaktivno doživetje prihodnosti.
Oglej si celoten članek

S to sejemsko aplikacijo in Volkswagnovim uporabniškim imenom se lahko obiskovalci na Volkswagnovem razstavnem prostoru potopijo v prihodnost in doživijo, kako bodo v prihodnosti ljudje, avtomobili in okolje v Volkswagnovem ekosistemu inteligentno povezani med seboj.

Na sejmu CES 2017 Volkswagen v ospredje postavlja uporabnika in njegove potrebe. Uporabnik bo v prihodnosti vse mobilnostne in infotainment storitve upravljal preko svojega uporabniškega imena na digitalni platformi – v Volkswagnovem ekosistemu. Tako bo lahko na udoben način konfiguriral svoje osebne nastavitve, vključil poljubne storitve tretjih ponudnikov in jih imel povsod s seboj. Ne glede na to, v kateri Volkswagnov model (tako v zasebno kot najeto vozilo) se bo v prihodnje usedel – njegova najljubša glasba, nastavitve zaslona in prava nastavitev sedeža bodo vedno že pripravljene.

Volkswagnov ekosistem

V okviru Volkswagnovega ekosistema obiskovalci ustvarijo svoj profil – torej posebno Volkswagnovo uporabniško ime za ta sejem – z novimi, inovativnimi funkcijami, ki se dodelijo uporabniku. Neposredno v aplikaciji je mogoče prilagajati različne funkcije, kot na primer izbrati najljubšo ambientno osvetlitev. Vse nastavitve se shranijo preko spleta. Obiskovalci sejma imajo nato možnost, da v povezanem avtomobilu v živo preizkusijo svoj osebni digitalni svet.

Vzporedno z individualno povezljivostjo Volkswagen v Las Vegasu predstavlja vpogled v intuitivne upravljalne elemente prihodnosti, onstran upravljanja na dotik in z gestami. Poleg tega pa Volkswagen svoj vizionarski konceptni avtomobil I.D. prvič predstavlja ameriškemu občinstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.