Volkswagnova odločitev za AEB z napako

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen
Volkswagen je storil pogumno potezo in je prvi proizvajalec, ki bo sistem samodejnega zaviranja AEB serijsko vgradil v čisto vsak model lahkih gospodarskih vozil caddy, transporter in crafter, najsi gre za tovorno ali potniško različico.
Oglej si celoten članek

Novost so pri Volkswagnu uvedli s 1. junijem, na ta način pa želijo pripomoči k razširjenju tega koristnega varnostnega sistema, ki dokazano lahko rešuje tako življenja kot preprečuje gmotno škodo. 

Foto: Volkswagen AEB Obstaja samo ena podrobnost - Volkswagen bo AEB serijsko vgrajeval le na britanskem trgu, na ostalih še ne ... Bo pa zato zaradi preprečitve prometnih nesreč v naslednjih 10 letih živelo 100 Britancev več, preprečenih pa bo tudi 120 tisoč poškodb, so izračunali pri Thatcham Research, kjer so pohvalili odločitev nemškega proizvajalca. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.