"Vozijo, kot bi bili direkt iz avtošole"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bralci Žurnala ste potrdili tisto, kar v različnih anketah trdijo tudi vozniki drugod po Evropi: ni hujšega, kot če na cesti naletite na italijanskega voznika.
Oglej si celoten članek

37 odstotkov bralcev, ki so sodelovali v naši anketi, se na cestah najbolj boji avtomobilov z italijansko registrsko označbo. "Italijani so brez konkurence! Vozijo kot bi direkt iz avtošole pršli, mislijo si pa da so vsi Schumacher!!!", se je pridušal eden izmed komentatorjev.

A na drugem mestu sledijo že slovenske oznake, saj se domačih voznikov boji 16 odstotkov ljudi. Zelo slabo so pri nas zapisani tudi ukrajinski vozniki, ki jih je moč srečevati predvsem na avtocesti med Mariborjem in Fernetiči. Sledijo hrvaški vozniki, Čehi, Madžari ...

Od sosednjih držav očitno še najmanj pripomb leti na Avstrijce, ki so trn v desni nogi le pri odstotku sodelujočih v anketi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:46 17. Avgust 2012.

    naši se še slabše vozijo kot iz avtošole, tisti gredo vsaj po omejitvah. Tu pa greš mal ven iz mesta, …

  • 22:47 16. Avgust 2012.

    eh...italijana se pa res ne bojim na cesti, vsaj vem kaj pričakovat...pri naših pa prej loto zadaneš, kot pa da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.