Vozila iz Pobesnelega Maksa

Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max Foto: Warner Bros. Mad Max
Predstavljamo vam nekaj najbolj norih vozil iz Pobesnelega Maksa: Cesta besa.
Oglej si celoten članek

Kot je znano, se sredi meseca po 30 letih vrača Maks. Jezni Maks. Pobesneli Maks. Mela Gibsona bo v četrtem nadaljevanju postapokaliptične dogodivščine v glavni vlogi nasledil Tom Hardy, poleg njega v filmu igra tudi Charlize Theron. 

Režiser George Miller je digitalno dobo v film spustil le v omejenem obsegu, sicer pa so vsi divji prizori lova komaj verjetnih vozil po puščavi posneti "v živo", s pravimi eksplozijami, vozniki, trki in bravurami. 

Vsa vozila so torej delujoča, čeprav je res, da so za vsakega naredili še po enega dvojnika. Skupno v filmu nastopa okoli 150 unikatno predelanih vozil. Naporno snemanje v Namibiji, kjer naokoli ni ravno veliko mehanikov, je od ekipe tudi terjalo, da so s seboj v puščavo vzeli ogromno rezervnih delov. 

Kateri od avtomobilov je preživel noro dirko za preživetje, bo znano ob premieri sredi maja.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.