Voznik audija je naletel na napačnega

Številni so vozniki na cesti, ki so zaradi tega, ker sedijo v kakšnem avtu bolj prestižne znamke, prepričani, da se jim mora vse umikati izpred nog. Neki voznik audija pa je naletel na pogumnega voznika malega suzukija, ki ga je spravil ob živce.
Oglej si celoten članek

Audi A5 sportback in suzuki wagon R sta se znašla na istem voznem pasu, potem ko se je želel voznik prvega očitno vriniti. Mali suzuki pa se ni pustil prestrašiti štirim krogom in je pogumno vztrajal na svoji poti, pa čeprav sta se avtomobila dlje časa peljala le milimetre narazen. 

Na okoli minuti posnetka pa pričnejo vozniku audija popuščati živci nad trmastim in nepokornim avtomobilom in prične se spopad z vsemi sredstvi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:00 2. Oktober 2014.

    Jaz bi mu jih "zabil v gobec" brez da bi mu jih odrezal:-)))

  • 12:44 1. Oktober 2014.

    Temu prepotentnemu kretenu bi živemu odrezal jajca in mu jih zabil v gobec.

  • 12:39 1. Oktober 2014.

    Takemu prepotentnežu bi odrezal jajca in mu jih zabil v gobec

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.