Voznika tovornjaka je zaslepil z laserjem

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Huda kazen za voznika, ki je z laserskim žarkom zaslepil voznik tovornjaka.
Oglej si celoten članek

Španska civilna garda je na podlagi video posnetka, objavljenega na družabnem omrežju sprožila preiskavo proti vozniku, ki je med vožnjo z laserskim žarkom zaslepil voznika tovornjaka. Kršitelju grozi globa v višini 30.000 evrov.

Civilni gardi v Španiji je na podlagi posnetka uspelo identificirati kaznovati voznika dostavnega kombija, ki je v noči na 11. november z laserskim žarkom ogrožal druge voznike.

Dan po dogodku so policisti identificirali kombi dostavne družbe in s tem voznika, ki je projiciral snop zelene svetlobe s katerim je zaslepil voznika tovornjaka na posnetku. Laser je povzročil bleščanje, ki bi lahko povzročilo hudo nesrečo.

Pri civilni gardi so zapisali: "Projekcija svetlobnih žarkov s katero koli vrsto naprave povzroča zaslepitve voznikov in odvrača njihovo pozornost, kar lahko privede do nesreče."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 05:07 30. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 23:08 29. November 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.xxhook.com

  • 21:03 29. November 2020.

    www︎.︎Cycoap︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.