Vragolije dveh mojstrov volana

Foto: Žurnal24 Delovno orodje, skoraj 600-konjska impreza.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Kena Blocka in Travisa Pastrane ni treba posebej predstavljati, saj sta vsak zase zvezdnika motošova. Ko nastopata skupaj, postane vse skupaj še posebej zabavno.
Oglej si celoten članek

42-letni Ken Block je internetnemu občinstvu znan po promociji reli veščine gymkhana, 26-letni Travis Pastrana pa je znan tako zaradi vragolij z motorjem kot zaradi dejstva, da je na silvestrski dan postal lastnik svetovnega rekorda v najdaljšem skoku z reli avtomobilom. Nedavno sta Block in Pastrana tekmovala drug proti drugemu, iz česar je nastal zanimiv videokolaž.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.