Vroče na tleh in v zraku

Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan Foto: Anže Petkovšek Seat cupra dan
Seat je v soboto na tradicionalnem dogodku na letališču v Lescah obiskovalcem ponudil adrenalin na tleh in v zraku. Obiskovalci so se lahko popeljali z dirkalnikom prvenstva WTCC, seatom leonom S2000, ter z dirkalno ibizo SC trophy. Za dodaten adrenalin so poskrbeli piloti. Več v fotogaleriji.
Oglej si celoten članek

Cupra dan, adrenalinski dogodek znamke Seat, je v soboto v Lesce privabil ljubitelje adrenalina, ki so lahko v dirkalnik WTTC prvenstva seat leonom S2000 in dirkalniku prvenstva supercopa ibizo SC trophy prisedli slovenskim dirkačem Andreju Jerebu, Asji Zupanc in Blažu Komadini. Za vrtoglavico je poskrbel Peter Podlunšek s svojim airshowom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.