Vrtljivi sedež za clia

Foto: Žurnal24 Iz Renaulta so sporočili, da tehnična novost za slovenski trg za zdaj ni predvid

Your browser doesn’t support HTML5 video

Francoski Renault bo prvi evropski proizvajalec avtomobilov, ki bo ob doplačilu v svoji ponudbi ponudil vrtljiv sedež.
Oglej si celoten članek

V sklopu kampanje Mobility for All je Renault kot prvi predstavil vrtljiv sovoznikov sedež. Zahvaljujoč velikemu kotu vrtenja, ki je 75 stopinj, sistem znatno olajša vstopanje in izstopanje iz vozila, njegova aktivacija pa je povsem preprosta. Da bi obrnili sedež, je dovolj le poteg za ročico. V Renaultu zagotavljajo, da vrtljiv sedež ustreza vsem varnostnim zahtevam.

Sistem bodo ponudili konec leta, na začetku pa bo na voljo le v modelu clio s tremi in petimi vrati. Sprva bo na voljo na večjih tržiščih, v Franciji Nemčiji, Španiji, Italiji, Belgiji in Švici. Cena omenjenega sistema je 1600 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.