VW se je zahvalil Zuckerbergu

Tudi Volkswagna je presenetila vest, da Mark Zuckerberg ne vozi kakega ultradragega avta, temveč golf GTI. V zahvalo so mu poslali darilo.
Oglej si celoten članek

Že velikokrat je bilo zanimivo videti, kako ustanovitelj Facebooka in eden od najbogatejših ljudi na svetu zasebno ne razkazuje svojega bogastva. Tako je Mark Zuckerberg s svojo partnerico na potovanju v dvoje zavil kar v McDonald's, stil oblačenja ima vedno zelo preprost ...

Tudi pri avtomobilih ostaja dokaj prizemljen, saj je prav zadovoljen z uslugami VW golfa GTI. Verjetno med vožnjo nima kakšne pretirane želje po tem, da bi moral biti povezan s spletom, saj VW-jev sistem Car-net (če ga Zuckerberg sploh ima) tako modnemu povezovanju s socialnimi omrežji znotraj avta ne daje veliko poudarka. 

Nemška pozornost

Pri Volkswagnu nenadejane reklame, ki jim jo je naredil Zuckerberg, seveda niso prezrli. Odločili so se za prav posebno zahvalo in mu zavili lično darilce. Saj ne, da si ga Zuckerberg ne bi mogel sam privoščiti, a pozornost je tista, ki v tej zgodbi šteje največ. 

Če želite videti, kakšno darilo je prejel Mark, si oglejte zgornji video.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:59 27. Januar 2014.

    Darilo pa povsem v slogu VW-ja - skopuško! Kako se video začne, sem predvideval, da so naredili unikatnega Golfa 7 …

  • 14:18 27. Januar 2014.

    vedno je bilo da tisti, ki ima veliko premoženja, bo imel še več. Jaz bi bil recimo tudi vesel te …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.