VW up! s petimi vrati

Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati Foto: Volkswagen Volkswagen up! s petimi vrati
Volkswagen je predstavil štirivratno različico modela up!, obenem pa namignil na različico GT. Na drugi strani pa je kia rio en par vrat zgubila.
Oglej si celoten članek

V zgodnjo objavo fotografij serijskega modela jih je prisililo dejstvo, da so se na svetovnem spletu že prej pojavile risbe modela. Silhueta avtomobila je nekoliko drugačna, saj dodaten par vrat zahteva bolj ravno streho. Prtljažnika je za 251 litrov, s podiranjem zadnjih sedežev naraste na 951 litrov.

Štirivratnež je popolnoma enakih zunanjih dimenzij kot trivratni model, torej 3,54 metra v dolžino, 1,64 v širino in 1,48 metra v višino, za dodaten par vrat pa bo treba v Nemčiji doplačati 475 evrov. Cena osnovnega modela bo sicer tam stala 10.325 evrov.

Pri motorjih ni nobenih sprememb, kar pomeni, da je pogon poverjen 44- in 55-kilovatnemu litrskemu bencinarju, opremskih različic bo pet, na seznamu je tudi sistem za zaviranje v sili pri majhnih hitrostih.

Tudi popoprani GT

V Wolfsburgu naj bi sicer že sprejeli tudi odločitev, da gre trivratni koncept GT up! v serijsko proizvodnjo. Poganjal ga bo trivaljni turbo motor, ki naj bi imel okoli 80 kW moči.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.