X-trail odslej lepši, udobnejši

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Nissan X-trail je po treh letih doživel nekaj prenove, zaradi katere bo mirno počakal na svojega naslednika. Odslej je centimeter večji, toliko več prostora je tudi za potnike.
Oglej si celoten članek

Nissan je svojega paradnega terenskega konja skrtačil toliko, da ostaja zvest svoji čredi, po drugi strani pa stopa v korak s časom z nekaterimi spremembami v notranjosti in pri dizelskem motorju.

Na zunaj je še najbolj drugačen sprednji konec z novo masko in njej prilagojenimi glavnimi svetili. Bolje opremljene različice bomo spoznali po črnem ohišju žarometov. Drugačen je X-trail tudi zadaj, saj so pokončna svetila dobila izrazitejšo podobo, povrh vsega pa jih zdaj krasi LED-tehnologija. Z boka facelifting zaključujejo večja, 17- ali 18-palčna platišča, temu pa sledijo tudi nekoliko širši blatniki. V celoti je X-trail odslej za centimeter daljši, toliko sta širša tudi kolotek in obračalni krog.

Foto: Žurnal24

 

Znotraj pri Nissanu poudarjajo predvsem nove, bolj kakovostne materiale. Novi so tudi osrednji merilniki, prednji sedeži so na novo ukrojeni, tako da imajo potniki zadaj centimeter prostora za kolena več. To je bila doslej tudi ena glavnih zamer kupcev. Zadaj sedeči bodo zdaj lahko pozimi greli zadnjice. Če kupec ne bo posegel po navigacijski napravi, ki ima tudi funkcijo zaslona za vzvratno kamero, bo imel še vedno na voljo zaslon, ki bo dogajanje zadaj projiciral v vzvratnem ogledalu.

Dizelski motor 2,0 dCi ostaja enakih mer in zmogljivosti, a bo odslej porabil manj goriva, izpolnjeval pa bo standard Euro 5.

V Slovenijo bo X-trail pripeljal oktobra, začetna cena bo 26.450 evrov, kar je okoli tisočak in pol več, kot stane trenutno najcenejši X-trail pri uvozniku.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.