Yaris bolj trendi in cenejši

Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend
Toyota je za yaris predstavila nove okrasne elemente in bogatejši paket opreme, ki naj bi bil všečnejši ženskam in tudi denarnicam.
Oglej si celoten članek

Yaris trend je narejen na podlagi paketa opreme sol. Na zunaj ga nadgrajuje z obilico kroma. Ta obdaja meglenke, popolnoma kromirana so zunanja ogledala in stranski letvici. Nova so 16-palčna platišča, stebrički so mat črne barve, posebnost so zadnje LED luči z diodami, ki so enake kot pri hibridnem yarisu, na zadku za boljšo aerodinamiko in mikavnejši videz poskrbi spojler.

Bela je barva notranjosti

Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Notranjost je zaradi belih detajlov svetlejša. Namenili so jih prestavni ročici, večji in krajši ročici ročne zavore, z okrasno nitjo šivanemu usnjenemu volanskemu obroču za katerem se skrivajo bolj atraktivni merilniki, sredinski konzoli, novo je mehko oblazinjenje.

Še bolj zahtevnim kupcem so pri Toyoti ponudili paket opreme trend +, ki za doatnih 550 evrov prinaša tempomat, dodatno zatemnjena stekla zadaj, dvopodročno samodejno klimatsko napravo in osvetljen in hlajen predal pred sovoznikom.

Dva motorja, le petvratna izvedenka

Yaris trend je na prodaj z 1,33-litrskim bencinskim in 1,4-litrskim dizelskim motrjem v petvratni karoserijski izvedenki.

Dodatki pri paketu trend so ocenjeni na 900 evrov, v primerjavi s paketom sol pa je na ceniku razlike za 400 evrov. Najcenejši yaris trend z bencinskim agregatom tako stane 12.100 evrov, v kombinaciji z dizlom pa 14 tisoč evrov.

Foto: Gregor Prebil Toyota yaris trend Toyota je yaris v začetku junija pocenila za 250 evrov (izjema je bencinski 1.0-litrski model), cene pa bodo tako, kot za družinski model verso, ostale enake tudi po 1. juliju, ko se obeda dvig davka na dodano vrednost (DDV).

Letošnji načrt je prodati 400 yarisov, od tega 100 z opremo trend. Hibridni yaris naj bi letos predstavljal desetino prodaje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.