Yeti tudi s kamero za vzvratno vožnjo

Foto: Škoda Škoda yeti facelift Foto: Škoda Škoda yeti facelift Foto: Škoda Škoda yeti facelift
Škoda bo v Frankfurtu predstavljala prenovljeni družinski yeti, ki bo zaradi uporabe novih materialov še bolj udoben in kakovosten.
Oglej si celoten članek

Spremembe so doletele nos vozila, kjer je spremenjena maska, odbijači, svetila in pokrov motorja, zadaj pa je nov odbijač in LED svetila. Modernizacija ni obšla niti notranjosti, kjer so boljši materiali, nov je volan. Nove so barve karoserije in ponudba aluminijastih platišč, od tehnoloških novosti pa je dobil kamero za pomoč pri vzvratni vožnji, sistem za samodejno čiščenje žarometov, sistem keyless entry, ...

Kupci bodo lahko izbirali med različicami 4x2 in 4x4, v ponudbi bo tudi DSG menjalnik, ki bo  na voljo v kombinaciji s prednjim pogonom in 1,6-litrskim TDI motorjem.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.