Yugo spet v Hollywoodu

Foto: Facebook Yugo Foto: Facebook Yugo Foto: Facebook Yugo
Američani se še kar niso naveličali yuga, ki je bil v preteklosti onstran luže večkrat tarča posmehovanja, kultna TV-oddaja Top Gear pa ga je uvrstila na seznam najslabših avtomobilov vseh časov. V Hollywoodu ga še niso pozabili.
Oglej si celoten članek

Po krajši vlogi v filmu Spika Leeja Oldboy so model nekdanjega srbskega proizvajalca vozil Zastava izbrali tudi za vlogo v filmu Dallas Buyers Club, kjer glavno vlogo igra hollywoodska zvezdnica Jennifer Garner.

Čeprav ga v Kragujevcu ne izdelujejo več, tam zdaj nastaja fiat 500L, pa legendarni zastavin model ostaja prepoznaven tudi na velikih platnih, kjer je v preteklosti dobil kar nekaj vlog, med drugim v filmih, kot so Inspector Gadget, Dragnet, Drowning Mona, Bowfinger, Die Hard 3, The Crow, Cars 2, ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:38 18. December 2012.

    legendarni avto. nikoli nisi vedel ali boš prišel od točke A do točke B. a vsaj servis ni bil drag. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.