Z Vuelte neposredno v serijsko proizvodnjo

Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek
Toyota corolla še v posebni "blatni" izvedenki.
Oglej si celoten članek

Toyota corolla TREK je različica karavanskega touring sporta. Avto je nastal kot rezultat sodelovanja med Toyoto in izdelovalcem koles TREK. Toyota je na minuli Vuelti v floti podpornih vozil ekipe TREK-Segafredo že imela 16 coroll TREK. 

Sedaj pa bo ta različica še uradno na prodaj. Namenjena je aktivnim družinam, zato so podvozje dvignili za 20 milimetrov in spodnji del avta obložili z zaščitno plastiko. Standardna so 17-palčna platišča. V notranjosti se od klasičnih coroll razlikuje po drugačnem dvobarvnem oblazinjenju, dodatnih je še nekaj detajlov, s katerimi se loči od klasičnih avtov. 

Foto: Toyota Toyota corolla trek Foto: Toyota Toyota corolla trek

Kljub robustnejšemu videzu corolla ostaja le na prednji par gnan avto. Motorna ponudba je enaka kot pri klasični corolli, torej dva hibrida in 1,2-litrski bencinar. 

Novost Male toyote bodo zelo pametno sestavljene skupaj

Foto: Toyota Toyota corolla trek

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.