Za 120 evrov za volan ferrarija

Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club Foto: Burya superauto club Burya superauto club
Ekipa Burya superauto cluba želi toplejše pomladne dni izkoristiti za druženje z adrenalinskimi navdušenci. Na dnevu odprtih vrat bodo na ogled postavili svoje športne avtomobile, ki jih bo mogoče za plačilo tudi preizkusiti na krajšem testu.
Oglej si celoten članek

Ekipa Burya superauto cluba bo ta petek in soboto odprla svoja vrata za vse obiskovalce, željne ogleda ekskluzivnih in zmogljivih vozil. Ogled vozil je brezplačen in bo oba dneva potekal med 9. in 17. uro v Stegnah v Ljubljani.

Poleg uživanja v ogledu in fotografiranja boste Burya ekipo lahko povprašali vse, kar vas zanima v zvezi z njihovim delovanjem. Obiskovalcem bodo na voljo tudi krajše vožnje. Cene za posamično vozniško izkušnjo so povprečnemu žepu popolnoma dostopne in se začno od 50 evrov dalje. Najbolj navdušeni bodo lahko prisedli tudi na sovozniški sedež v izjemno redkem in atraktivnem KTM XBowu in tako za nekaj trenutkov občutili veter v laseh v prvinski obliki. Obiskovalcem, željnim vožnje, svetujemo rezervacijo termina vožnje. Test scuderije vas bo stal 120 evrov.

Na dogodku bodo naslednji avtomobili:
- ferrari 430 scuderia
- ferrari 599 GTB fiorano
- porsche 911 turbo
- BMW 1M coupe
- mitsubishi EVO X
- KTM XBow
- …

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.