Za 30 let 300.000 evrov

Foto: Žurnal24 Takole, sedaj bo bolje. Foto: Žurnal24 Pravkar poročena v Pekingu. Foto: Žurnal24 Wind-Explorer, vozilo, ki ga poganja veter. Foto: Žurnal24 Akumulator vsak večer napolni vetrna energija. Foto: Žurnal24 Wind-Explorer, prvo vozilo na vetrno energijo. Foto: Žurnal24 Taksist popravlja svojega cadillaca fleetwooda iz leta 1956. Avtomobil še po 55 Foto: Žurnal24 Lovljenje mavrice v Toskani. Foto: Žurnal24 Fant na motorju pozira med hindujskim verskim festivalom. Foto: Žurnal24 Molitev v Manami, Bahrajn, ki jo zadnje dni pretresajo protesti proti tiraniji. Foto: Žurnal24 Nedeljska tekma na legendarnem ameriškem dirkališču Daytona je bilo polno spekta Foto: Žurnal24 Daytona: tale zelenica je malce prelepa ... Foto: Žurnal24 Fotografija superšportnika lexus LF-A, ki ga je Cy Waits podaril svoji izbranki Foto: Žurnal24 Nemca Dirk Gion in Stefan Simmerer nameravat z njim prepotovati 5000 kilometrov Foto: Žurnal24 Marko MIlič je dobil posnemovalca v osebi Blakea Griffina.
V zadnjem tednu so se avtomobili, kolesa, motorji in druga vozila spet radi nastavljali fotografskim objektivom. Nastalo je nekaj nepozabnih prizorov.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.