Žagarja bodo izzivali

Foto: Žurnal24 V ponedeljek, 7. septembra, ob 18. uri ste vsi vabljeni v Karting center BTC v L
V ponedeljek, 7. septembra, bo v Karting centru BTC potekal 5. krog Žurnalovega kartinga zvezd, na katerem bodo slovenskega spidvejista Mateja Žagarja izzivali bralci spletne strani zurnal24.si.
Oglej si celoten članek
 

Glasujte

Ne pozabite glasovati za svojega favorita, saj bomo med glasovalci izžrebali dobitnike mobilnega telefona LG GW520 Etna 3G, prenosnih stereozvočnikov LG in paketa energijske pijače DARK DOG.

Izžrebali smo osem nagrajencev, ki se bodo med seboj pomerili v spretnosti vožnje s karti. Da bo njihova dirka še zanimivejša in da bodo dobili primerjavo s "profesionalci", smo jim za tekmeca namenili slovenskega spidvejista Mateja Žagarja.

Nagrajenci, ki bodo skupaj z Žagarjem in znanimi slovenskimi estradniki uživali v dirki s karti, so naslednji: Niki Brec (Portorož), Maša Širca (Piran), Miha Mivšek (Ljubljana), Lenč Skumavec (Bled), David Kozmus (Škofja vas), Primož Cetinski (Portorož), Klemen Grašič (Križe), Darko Ravnikar (Ljubljana). Vsi drugi ste vabljeni, da si ogledate kandidate med estradniki v akciji. Dirka, v kateri bodo svoje znanje za volanom karta pokazali Marko Potrč, Miša Margan, Igor Bračič in Ivjana Banić, bo v ponedeljek, 7. septembra, ob 18. uri v Karting centru BTC v Ljubljani.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.