ŽAL: BMW 3 touring je vsestranski karavan

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Touring 3 je prvič uspešno združil znamkino dinamičnost in prestiž z uporabnostjo, saj je trenutno najbolj vsestranski karavan med premium konkurenti.
Oglej si celoten članek

Odlikujejo ga športna oblika, dinamične sposobnosti, zmogljivi, a varčni motorji, možnost pogona xdrive in odlična osemstopenjska avtomatika.

Svoje favorite med 20 finalisti lahko izberete TUKAJ

Visoki kakovosti izdelave, udobja in tehnične dovršenosti lahko ob bok stopa malo drugih avtomobilov. V novi generaciji ima največji prtljažnik med premium konkurenti, a še vedno razmeroma skromnega v primerjavi z bolj ljudskimi karavani. Je pa prtljažnik dostopen tudi zgolj prek stekla, vrata (serijsko elektrificirana) pa odpre migljaj noge pod zadnjim odbijačem. Touring se je precej popravil glede prostora za zadnje potnike, čeprav občutek utesnjenosti še ni izginil niti spredaj. Že vstopna cena pa je zasoljena, prav tako napredna varnost. Tudi vzdrževanje ni poceni.

Osnovna cena po ceniku: 32.000 evrov

Prtljažnik: 495/1.500 litrov

Razpon moči motorja: 85-225 kilovatov

Varnost: 5 zvezdic (Euro NCAP 2012)
Odrasli: 95 odstotkov, otroci: 84 odstotkov, pešci: 78 odstotkov, varnostni sistemi: 86 odstotkov

Še več o BMW serije3 touring v predstavitvi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.