ŽAL: Opel adam je šik malček

Foto: Gregor Prebil Opel adam Foto: Anže Petkovšek Opel adam Foto: Anže Petkovšek Opel adam Foto: Anže Petkovšek Opel adam Foto: Gregor Prebil Opel adam Foto: Gregor Prebil Opel adam Foto: Gregor Prebil Opel adam Foto: Gregor Prebil Opel adam
Opel adam je začetnik nove oblike znamke. Ponuja več kot 30 tisoč barvnih kombinacij zunanjosti in notranjosti.
Oglej si celoten članek

Z manj kot 3,7 metra dolžine, tremi vrati in štirimi sedeži je tipičen urbani avtomobil. Oblikovni posebnež je zaradi strehe z ločilno črto v črni barvi ali barvi kroma, ki daje vtis lebdenja. S številnimi možnostmi kombiniranja barv zunanjosti, platišč in oblazinjenj se prilagaja sodobnemu urbanemu človeku. Strop vozila lahko osvetljuje 64 LED-diod, ki ponoči tvorijo ozvezdje.

  • Svoje favorite med 20 finalisti lahko izberete TUKAJ 

V notranjosti izstopa sedmpalčni zaslon na dotik, ki podpira tudi delovanje navigacije. Vgrajen ima sistem pomoči pri parkiranju, prepoznava vozila v mrtvem kotu, ima ogrevan volan s prilagodljivo trdoto, v zadnji odbijač pa je vgrajen nosilec za prevoz koles (flex fix).

Cene se začnejo pri 11.400 evrih za osnovni model brez sistema start-stop, ki stane 200 evrov, najcenejši s samodejno klimatsko napravo stane 13.600 evrov.

Cena: od 11.400 evrov

Obračalni krog: 9,8 meta

Dolžina: 3.698 milimetrov

Varnost: 4 zvezdice (Euro NCAP)
Odrasli: 87 odstotkov, otroci: 72 odstotkov, pešci: 65 odstotkov, varnostni sistemi: 81 odstotkov

Še več o opel adamu v predstavitvi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.